Havearbejde

K.M. Ejendomsservice udfører beskæring, græslåning anlægning og andet havearbejde for erhverv og boligforeninger.

Det er det klippet græs med trimmede kanter og beskåret blomsterbede beboer, ansatte, kunder og besøgende ser når de ankommer hos virksomheder og boligforeninger. Det er resultatet af et godt stykke udført havearbejde.

Klippede og trimmede hække, buske og træer, eller mangel på samme danner dermed rammerne for deres førsetgangsindtrykket på matriklen. udendørsarealerne giver en følelse af, at der styr på det sted man arbejder og bor. Modsat kan misvedligholdt grønne områder udstråle manglende interesse i hvordan virksomheden ser ud udefra.

Lad professionelle havefolk og entusiatster sikre, at jeres udendørsareal er præsentable hele året.

Vi passer, plejer og anlægger jeres udendørsarealer efter jeres ønsker. Vi vejleder naturligvis også I ønsker inspiration til at få anlagt nye blomsterbede, plantet træer eller noget helt andet på ejendommen.

Vi gør en ære i, at få jeres have og udendørsarealer til efterlade et positivt indtryk. Ikke blot hos medarbejder, men hos kunder, samarbejdspartner i alle slags erhverv, samt besøgende gæster til beboere.

Viudfører bla. følgende indenfor havearbejde:

  • Græsslåning
  • Beskæring
  • Mindre anlægs opgaver
  • Lugning af bede
  • Ny plantning
  • Beskæring
  • Snerydning
  • Træfældning
  • Småreparationer

Havearbejde – Er det mere end blot at slå græs?

Når du bestiller professionel havefolk hos os, kommer vi inspicerer omgivelser og danner os et overblik omkring frekvensen af jeres behov. Vi ser hvor tit I har brug beskæring af jeres græs, blomster, træer m.m., og sikrer, at det stemmer overens med jeres forventninger og ønsker.

Størrelse og tætheden af jeres vækst af planter, blomster og grønne områder varierer. Derfor sælger KM- Ejendomsservice ikke pakkeløsninger, men sammensætter en aftale, der er tilpasset jeres behov og ønsker.

Hvis I er i tvivl om hvor stort jeres forbrug er, hvor ofte det er nødvendigt at få havearbejde, kan vores professionelle medarbejde svare på jeres spørgsmål. Vi rådgiver gerne om mulige forbedringer, men overordnet står vi for vedligeholdelse.

Når vi er færdig med at skære, luge og fælde, rydder vi naturligvis op efter os, og efterlader haven pæn og ryddet.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud eller, for at vide mere om hvad vi kan tilbyde inden for havearbejde.

Vi har hjemme i Brøndby, og udfører havearbejde og vores andre services i Vanløse, Rødovre og omegn samt hele København.

Ring til os på tlf. 50 58 10 50 og hør hvordan vi kan hjælpe jer med at få præsentable udeområder.