Din leverandør af professionel erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring i København og omegn

K.M. Ejendomsservice tilbyder virksomheder fleksible og tilpassede aftaler, til virksomheder og boligforeninger. Vores erhvervsrengøring løsning dækker en bred vifte af områder, der kan indordnes efter det I har brug for. 

K.m. Ejendomsservice tilbyder:

  • Erhvervsrengøring – Du får professionel boligvedligeholdelse og rengøring af din erhvervsejendom.
  • Linnedservice – Professionel afhentning og levering af vasketøj/linned
  • PC Rengøring – Få en ren arbejdsplads, der bliver desinficeret med sprit og tørret grundigt af.
  • Hovedrengøring – Få den helt store omgang, som vi anbefaler gøres en til to gange årligt.
  • Rengøring efter håndværkere – Vi rydder op efter bygge- og renoveringsprojekter.
  • Vinduespolering – Få mere lys gennem rene, nypudsede vinduer.
  • Tæpperens – Få rene tæpper og gulvtæpper der giver et rent og professionelt indtryk.
  • Gulvbehandling – Vi får jeres gulve til at se ud som nye.

Har du yderligere efterspørgsel på service, så tag kontakt til os i dag. Sammen vi en løsning, der stemmer overens med jeres ønsker. Med os får I et renere arbejdsmiljø, der giver højere produktivitet og gladere medarbejdere.

Du kan kontakte os på tlf. 50 58 10 50 eller gå til vores kontaktside og få et tilbud på erhvervsrengøring.

Erhvervsrengøring – Hvorfor du har brug for det?

Renligheden på dit kontor er en væsentlig faktor for, hvor produktiv arbejdspladsen er. Når der tales om rengøringen af din arbejdsplads, tales der ikke om, hvorvidt skraldespandene er tomme eller om opvaskemaskinen er tømt for service. Der tales derimod mere om oprydningen, der her er en vigtig og irritationsskabende faktor for dit arbejdsmiljø. Dog er rod ikke sundhedsskadeligt, hvilket ofte kan resultere i, at der bliver taget let på, at kontoret roder.

Et rent arbejdsmiljø giver gladere medarbejder, der har meget færre sygedage. Årsagen bag dette er simpel; når man er flere mennesker samme sted, dannes der flere bakterier. Disse kan ikke bare gøre dine raske medarbejdere dårlige og utilpas, men kan senere resultere i, at de smitter hinanden. Tricket, der skal stoppe dette, er at få gjort ordentlig rent på en regelmæssig basis af professionelle erhvervsrengøringsfolk af et rengøringsfirma, der tilbyder fair priser.

 

Erhvervsrengøring er ikke det samme som oprydning

Erhvervsrengøring betyder ikke blot, at man tager skraldet og får ting til at se rent ud. Hos K.M. Service har vi uddannede rengøringsmedarbejdere, der arbejder målrettet og professionelt på at fjerne det snavs, som man ikke lige ser, men som alligevel resulterer i flest sygdomstilfælde. 

K.M. Erhvervsservice rydder både op på mikro- og makroskopisk niveau. Som et eksempel på vores arbejde, tømmer vi ikke bare skraldespanden - Vi tørrer den også af efter. Vi mener ikke, at der nogen grund til at gøre tingene halvt, for så kan man lige så godt lade være med at gøre det til at begynde med.

Vores professionelle rengøringsmedarbejdere anvender miljørigtige produkter, menneskelig omtanke og stædighedens knofedt, for at din arbejdsplads bliver ren og bakteriefri.

Scroll op til vores kontaktformular og hør hvornår I kan få rene lokaler og kontorer i jeres virksomhed. 

Rengøringsfirma med fair priser

For at sikre, at vi kan holde hvad vi lover, både i forhold til forpligtelser, men også pris, beder vi dig kontakte os, for at få tilbud på erhvervsrengøring.