Havearbejde

K.M. Ejendomsservice udfører havearbejde for erhverv og boligforeninger.

Det er de grønne områder og havearbejdet, som oftest er det første man ser, når man kører ind til virksomheder og boligforeninger. Det er det første ansatte og kunder ser, samt beboere og deres gæster.

Klippede og trimmede hække, buske og træer, eller mangel på samme danner dermed rammerne for deres førsetgangsindtrykket på matriklen. Det kan give en følelse af, at der styr på det sted man arbejder og bor. Modsat kan det udstråle manglende interesse i hvordan virksomheden ser ud udefra.

Vi gør en ære i, at få jeres have og udendørsarealer til efterlade et positivt indtryk. Ikke blot hos medarbejder, men hos kunder, samarbejdspartner i alle slags erhverv, samt besøgende gæster til beboere.

Viudfører bla. følgende indenfor havearbejde:

  • Græsslåning
  • Mindre anlægs opgaver
  • Lugning af bede
  • Ny plantning
  • Beskæring
  • Snerydning
  • Træfældning
  • Småreparationer

 

Havearbejde - Er det mere end bare at slå græs?

Når du vil bestille professionel vedligeholdelse af grønne områder, har du ikke næppe det samme behov, som andre boligforeninger. Størrelse og tætheden af jeres vækst af planter, blomster og grønne områder varierer. Derfor sælger KM- Ejendomsservice ikke pakkeløsninger, men sammensætter en aftale, der er tilpasset jeres behov og ønsker.

Hvis I er i tvivl om hvor stort jeres forbrug er, hvor ofte det er nødvendigt at få havearbejde, kan vores professionelle medarbejde svare på jeres spørgsmål. Vi rådgiver gerne om mulige forbedringer, men overordnet står vi for vedligeholdelse.

Når vi er færdig med at skære, luge og fælde, rydder vi naturligvis op efter os, og efterlader haven pæn og ryddet.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud eller, for at vide mere om hvad vi kan tilbyde inden for havearbejde.

Vi har hjemme i Brøndby, og udfører havearbejde og vores andre services i Vanløse, Rødovre og omegn samt hele København.

Ring til os på tlf. 50 58 10 50 og hør hvordan vi kan hjælpe jer med at få præsentable udeområder.