Vinduespolering

K.M. Ejendomsservice udfører vinduespolering for erhverv og boligforeninger.

Enkelt vinduespudsning eller aftale hvor vi kommer forbi efter en aftale.

Du kan bestille KM-Ejendomsservice til at vinduespudsning enten som en enkelt opgave eller ved at vi laver en serviceaftele. Vi polerer vinduer og tørrer altid vindueskarmene af og vi kommer selvfølgelig til aftalt tid.

Få en professionel serviceaftale

Når vi laver en serviceaftale er det naturligvis altid i fællesskab med dig. Vi finder frem til den løsning der passer bedst til jeres ønsker og behov. Overordnet aftaler vi opgavens omfang, pris, interval og tidspunkt for pudsningen. Vi sørger for at aftalen og pudsningen foregår gnidningsfrit, så det eneste i skal gøre er, at nyde den blanke udsigt igennem jeres rene vinduer. Vi sørger altid for at pudsningen er grundig, og tørrer vindueskarmene under arbejdet.

Tilfredshed er vores succeskriterium

Med udgangspunkt i grundig, fleksibel og pålidelig, tilbyder vi en professionel vinduespudser til jer. Vi har mange års erfaring som vinduespudsere og inden for anden ejendomsservice, og sætter en ære i vores arbejde.

Hos K.M. Ejendomsservice anser vi din tilfredshed som et succeskriterium, hvorfor vi altid sørger for, at du bliver tilfreds med det arbejde vores vinduespudser udfører. Vi går højt op i at overholde aftaler og tilbyde vores services til fornuftige priser. Vi er interesserede i fair business og glade kunder.

Kontakt os for fleksible aftaler

Uanset om du ønsker en engangsydelse eller serviceaftale med periodisk binding, står vi til rådighed som vinduespudser. Med mange tilfredse kunder fra bl.a. områderne omkring København, Brøndby, Rødovre og Vanløse, så står vi også parat til at hjælpe dig med vinduespudsning.

Hvis du ønsker at samle flere ydelser i en, kan du også lave en samlet aftale hvor vi står for vinduespudsning, ejendomsservice, snerydning, havearbejde og erhvervsrengøring.

Vi gør det nemt for dig at samle alle ydelser et sted, og få endnu højere kvalitet.

Du kan kontakte os på tlf. 50 58 10 50 eller gå til vores kontaktside og bestille tid.