PROFESSIONEL EJENDOMSSERVICE I KØBENHAVN

FÅ KVALITETSBEVIDST EJENDOMSSERVICE

Har du brug for et servicefirma, der kan vaske din trappeopgang, vedligeholde dine grønne arealer eller stå til rådighed, når du har brug for at få løst andre serviceopgaver?

Vi leverer en grundig, fleksibel og pålidelig ejendomsservice til virksomheder og boligforeninger i København og omegn.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EJENDOMSSERVICE?

Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi strikker med glæde et uforpligtende tilbud sammen til dig.

Vi sidder også klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have.


  UDTALELSER FRA VORES KUNDER

  Super god service og gode resultater på stribe – jeg er meget tilfreds med det arbejde, jeg modtager fra K.M. Ejendomsservice.
  Oliver Vildstrup
  Jeg er beboer i en ejendom, hvor K.M. Ejendomsservice står for rengøring og ejendomsservice m.m. Det er jeg glad for, fordi de holder det pænt for os. Der lyder et tak her fra os på 3. sal. tv.
  Nicole Kristensen

  NÅR DU ØNSKER EJENDOMSSERVICE AF HØJ KVALITET

  K.M. Ejendomsservice i København er valget for dig, der ønsker ordentligt arbejde.

  Så har din boligforening eller virksomhed brug for en aftale om græsslåning, snerydning, vinduespolering, trappevask eller en grundig rengøring? Vi er det rette valg for dig.

  Lige meget hvilke opgaver du har til os, kan du være sikker på at få et grundigt og kvalitetsbevidst stykke arbejde hver gang. Vi slækker aldrig på kvaliteten!

  Og vi går først, når græsplænen fremstår flot og sund, vinduerne stråler om kap med solen og alle lokaler dufter dejligt af citrus.

  Når du indgår en aftale om ejendomsservice med os, laver vi en forventningsafstemning med dig. Ud fra den kan vi nemlig få en forståelse for dine ønsker og behov. Og du vil efterfølgende opleve, at vi gør alt, hvad vi kan for at imødekomme dem.

  Indhent tilbud

  Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.