Ejendomsservice København

Hvad er det?Ejendomsservice København

Ejendomsservice er en totalløsning, ejere af eller ansvarlige for en ejendom hyrer til at stå for den daglige vedligeholdelse af bygningen. Der findes adskillige virksomheder, der udbyder ejendomsservice København.

For at gøre beslutningen for dig et hak lettere, tilbyder vi en totalløsning inden for ejendomsservice - designet efter præcis din ejendoms behov.

Skal vi tage en snak om service af din københavnske ejendom? Vi sidder klar til at vejlede dig på 50 58 10 50 eller i kontaktformularen.

Hvilke områder dækker det over?

Det er forskelligt fra selskab til selskab, hvilke ydelser de tilbyder inden for ejendomsservice. Det indebærer dog typisk diverse rengøringsydelser og vedligeholdelse af de udvendige områder som klipning af hække, græsslåning og ukrudt.

Med vores ejendomsservice København får du:

… en totalløsning efter din ejendoms behov.

Hertil kan du tilføje eller fravælge de services, der ikke matcher dine ønsker. I fællesskab med dig, tilpasser vi en løsning til din ejendom.


Du kan få hjælp til:

  •  Rengøring af opgang og trapper
  • Løbende småreparationer (som hvis et dørhåndtag fx er gået i stykker)
  • Pasning og kontrol af varmecentralen
  • Vinduespudsning
  • Sortering og kørsel af affald
  • Snerydning
  • Pasning af haveområder, som græsslåning, hækklipning og lugning af ukrudt

Vi har fokus på:

Miljøet
Vi går op i at arbejde miljøvenligt, og derfor sorterer vi jeres affald, og fragter det derhen, hvor det hører til.

Effektiviteten
Ejendomsservice skal gøres effektivt. Når der er mange opgaver, der skal udføres for en ejendom, kan der let gå kludder i processen. Derfor har vi altid en tovholder, der sikrer, at alle ydelser bliver udført så effektivt og hensigtsmæssigt som muligt.

Æstetikken
Når vi gør rent, pudser vinduer, vasker trapper og passer jeres grønne arealer, gør vi det altid med æstetikken for øje. Jeres opgang skal ikke kun dufte ren, men også se indbydende ud - ligesom jeres hække og blomsterbede ikke kun skal trives, men også se smukke ud.

Et trygt samarbejde
Service af en ejendom handler også om tillid. Derfor går vi op i, at I føler, I altid kan ringe til os. Har I spørgsmål, vil I ændre jeres løsning eller er I utilfredse, sidder vi klar til at hjælpe jer på 50 58 10 50.

Kontakt ejendomsservice København

I er nu kun ét opkald fra at få skrubbet opgangen, klippet hækken og pudset vinduerne til perfektion. Tag springet og ty til tasterne på 50 58 10 50.

Læs mere om vores vinduespolering lige her.

Et tak herfra

★★★★★
5 5 1
Jeg er beboer i en ejendom, hvor K.M. Ejendomsservice står for rengøring og ejendomservice m.m.. Det er jeg glad for, fordi de holder det pænt for os. Der lyder et tak herfra os på 3. sal. tv

Super god service

★★★★★
5 5 1
Super god service og gode resultater på stribe - Jeg er meget tilfreds med det arbejde, jeg modtager fra K.M. Ejendomsservice