HAVESERVICE I KØBENHAVN

FÅ KVALITETSBEVIDST HAVESERVICE

Nyklippet græsplæne, velplejede blomsterbede og flotte buske.

Det giver et fantastisk førstehåndsindtryk, når besøgende ankommer til din virksomhed eller boligforening.

Velplejede udendørsarealerne ser ikke blot godt ud, det udsender også et signal om, at der er styr på tingene. Modsat kan misvedligeholdt grønne områder udstråle manglende interesse i, hvordan virksomheden eller boligforeningen ser ud udefra.

Vi giver dig ejendomsservice af høj kvalitet, og vores havefolk sikre, at dine udendørsarealer er præsentable hele året rundt.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med følgende:

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ HAVESERVICE?

Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi strikker med glæde et uforpligtende tilbud sammen til dig.

Vi sidder også klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have.


  UDTALELSER FRA VORES KUNDER

  Super god service og gode resultater på stribe – jeg er meget tilfreds med det arbejde, jeg modtager fra K.M. Ejendomsservice.
  Oliver Vildstrup
  Jeg er beboer i en ejendom, hvor K.M. Ejendomsservice står for rengøring og ejendomsservice m.m. Det er jeg glad for, fordi de holder det pænt for os. Der lyder et tak her fra os på 3. sal. tv.
  Nicole Kristensen

  Derfor bør du få en haveservice

  Der er flere gode grunde til at bruge en have service. Først og fremmest kan en professionel havearbejder hjælpe dig med at holde din have flot og velplejet året rundt, uanset om det drejer sig om beskæring, fældning af træer, græsslåning eller andet arbejde.

  Derudover kan en haveservice også være en stor hjælp for boligforeninger, grundejerforeninger og virksomheder, der ønsker at holde deres grønne områder pæne og rene. Endelig kan en haveservice også være en god investering, da en flot og velplejet have kan øge værdien af din bolig eller ejendom.

  Vi står klar til at gøre dine grønne områder flotte og unikke med vores ydelser inden for haveservice. Det inkluderer forskellige typer af service, såsom beskæring, tilbud, arbejde, havearbejde, fældning og græsslåning. Vi kan hjælpe dig med alle aspekter af din haveservice.

  Vi kan sågar også lave lugning af dine bede. Med vores 15 års erfaring inden for servicefaget kan du være sikker på, at vores team af professionelle havemænd vil sikre, at dine grønne områder er smukke og velplejede.

  VI SKRÆDDERSYER EN PAKKELØSNING EFTER DINE BEHOV

  Når du bestiller professionelle havefolk hos os, kommer vi inspicerer omgivelserne og danner os en forståelse for dine behov.

  Vi ser hvor ofte, du har brug for beskæring af græs, blomster, træer osv. Størrelse og tætheden af vækst af planter, blomster og grønne områder varierer.

  Derfor sælger K.M. Ejendomsservice ikke pakkeløsninger, men sammensætter en aftale, der er tilpasset dine ønsker og behov.

  Er du i tvivl om, hvor stort dit forbrug er, eller hvor ofte det er nødvendigt at få havearbejde, så kan vores professionelle medarbejdere svare på alle dine spørgsmål.

  Når vi er færdig med at skære, luge og fælde, rydder vi naturligvis op efter os og efterlader haven pæn og ryddet.

  Flotte beskæringer

  Beskæring er en vigtig del af haveservice, da det hjælper med at holde planter, hæk og træer sunde og flotte. Skal du have lavet beskæringer i form af græsslåning, klipning af hæk, eller træfædning i haven ved din ejendom eller virksomhed?

  Her hos K.M. Ejdomsservice kan vi med vores 15 års erfaring i branchen, udføre flotte og effektive løsninger. Vi kan lave et skræddersyet tilbud, som kan være en del af haveservicen til din ejendom eller virksomhed, da det hjælper med at holde omkostningerne nede og sikrer, at din have altid ser velplejet ud.

  Klipning af hæk: Har du en eller flere hække, som skal holdes pæne og så nydelige ud? Uanset størrelsen og højden på din hæk, så kan vi udføre lige den rette løsning for dig. Vi har de rigtige maskiner og viden til at klippe din hæk til yderst perfektion. Når du vælger os som din havemand, vil du være sikret en flot hæk som er klippet efter dine ønsker og behov.

  Fælding af træer: Er der større eller mindre træer på din ejendom eller ved din virksomhed, som du gerne vil have skåret ned eller fældet? Vi er specialiseret og har det rette udstyr, så vi kan gøre det på en yderst sikker og effektiv måde. Vi er eksperter i at lave de rigtige beskæringer af dine træer, så de skyder ud igen på den rigtige måde.

  DEN PERFEKTE GRÆSPLÆNE

  Har din ejedom eller virksomhed et større eller mindre græsareal, så kan vi lave den perfekte løsning til dine behov. Vi har de rette maskiner til at kunne slå græsset på større eller mindre græsaraler. Vores havemænd slår græsset til yderest perfektion, så du undgår helligdage med længere græs end andre steder på din ejendoms græsplæne. Når du vælger os til at slå dit græsareal vil du således også være sikret at det bliver slået i den rigtige længde. Dermed vil græsset altid holde sig sundt, pænt og nydeligt.

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN SKRÆDDERSYET AFTALE

  Kontakt os i dag for at få en skræddersyet aftale til dit havearbejde! Få et gratis og uforpligtende tilbud, og lad os hjælpe med alt fra beskæring og fældning af træer til græsslåning og pleje af bede.

  Vi tilbyder vores professionelle havetjenester til både boligforeninger, grundejerforeninger og virksomheder. Ring til os på tlf. 50 58 10 50 eller send en besked nu på mail [email protected], og lad os tage hånd om din ejendoms haveservice.

  Indhent tilbud

  Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.