Erhvervsrengøring i København - Rengøring der ikke forstyrrer

Du kan se, at vi har været der. Der er gjort rent og ryddet. Men du ser os ikke.

Få gjort ordentlig rent. Hver gang. Dine erhvervslokaler eller ejendomme får en perfekt kombination af kærlighed og knofedt, kombineret med miljørigtige rengøringsmidler.

Vores rengøringsfolk eksperter i ikke at blive set. K.M. Ejendomsservice lægge en ære i, at vores kunder bestiller det færdige produkt - rene lokaler - ikke rengøringsfolk der går rundt og forstyrrer.

Vælger du K.M. Ejendomsservice til at komme og tørre borde, feje gulve og gøre arbejdspladsen ren, bliver det gjort at et passioneret rengøringspersonale.  Vi lægger en ære i, at I kan se resultatet af vores arbejde, såvel som vi ved, at I ønsker jeres kunder skal nyde godt af et samarbejde med jer. Men vi er også klar over, at rengøringspersonale ikke nødvendigvis er med til at øge produktiviteten, hvis de gør rent i jeres firma, mens I er på arbejde.

Vi udfører vores arbejde bedst, hvis vi hver især ikke går i vejen for hinanden. Derfor kan i bestille rengøring på tidspunkter, I mener bringer mest værdi for jer. Hvad end det er inden jeres personale møder ind, eller efter. Uanset hvad tid I vælger at få gjort rent, møder jeres medarbejder ind til en ren arbejdsplads.

Bestil rengøring.

Se resultatet - ikke udførelsen.

K. M. Ejendomsservice har i mange år udført rengøring hos virksomheder og boligforeninger i hele København. Vores professionelle rengøringspersonale efterlader ingen spor af at have været der, men fjerner alle spor af snavs. 

Vi ved hvor alt snavs, skidt, støv og andre urenheder gemmer sig.  Vi kender alle deres tricks for at blive hængende, hvorfor du efter et besøg af K.M. Ejendomsservice ikke vil se hverken snavs eller rengøringmaterialer. 

Vi mener ikke, at man behøver ikke at se hvordan maden bliver tilberedt for at ny et godt måltid. På samme måde kan en virksomhed også nyde professionel rengøring uden at se hvordan der bliver gjort rent.

Vi bestræber os på at være din usynlige samarbejdspartner, du gerne vil samarbejde sammen med på langt sigt. 

På den måde slipper I også for at høre vores personales rengøringjokes i løbet af dagen. Den seneste der bliver fortalt, da der blev vasket trapper i en boligforening:

  • Har du hørt om den idérige rengøringaspand der flere af gange i løbet af dagen følte sine idéer røg i vasken, for derefter at få føle sig klar, men på samme tid tom indeni?

Hvis du vil slippe for flere rengørings jokes, samt slippe for snavsede lokaler, kontorer haller og opholdsrum, så skriv en forpligtende forespørgsel i vores kontaktformular, eller ring på: 50 58 10 50

erhvervsrengøring København

Erhvervsrengøring er vores eneste usynlige service, men ikke den eneste service vi tilbyder