Ejendomsservice Vanløse

K. M. Ejendomsservice tilbyder professionel ejendomsservice Vanløse.

Ejer eller bestyrer du en ejendom, skal den naturligvis vedligeholdes. Dét er kort og godt dét, ejendomsservice går ud på: at sørge for, at alt ved ejendommen holdes i pæn og ordentligt stand.

Det er meget forskelligt, hvilke type services, du får under ejendomsservice. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser for dig. Sammen kan vi skræddersy en pakkeløsning, der er vigtig for dig.

Send en besked til os her i kontaktformularen eller ring på 50 58 10 50.

Med K.M. Ejendomsservice Vanløse får du:

Pudsning af vinduer og vask af trapper
Vi har ansat vinduespudsere, der kan deres kram. Vi sørger for at pudse og polere vinduerne flot blanke – og naturligvis helt uden kalkstriber. Læs mere om vinduespolering her. Vi skrubber og pudser også trapperne skinnende rene.

Vedligeholdelse af skakter
Vi vedligeholder og rengør affaldsskakterne i ejendommen. Det er væsentligt for ikke at samle bakterier.

Miljøvenlig sortering af affald
I Ejendomsservice Vanløse har vi fokus på miljøet. Derfor sorterer vi affaldet og sender det til derhen, hvor det respektive affald hører til.

Reparation af anlæg og løbende reparationer
Vi tager os løbende af de mindre reparationer, I skulle have behov for. Det kan eksempelvis være, at et dørhåndtag er knækket eller at en ringeklokke ikke virker. Har du problemer med anlæg, der kræver mindre reparationer, står vi også klar til at hjælpe dig.

Rydning af sne
Vi rydder sne og sørger for glatførebekæmpelse ved din ejendom. Det gør vi med nye, moderne snerydningsmaskiner, og derfor er ingen bunker af sne for store til os.

Læs mere om snerydning her.

Fortovsfejning, dørsmørsel og alt det andet
Med ejendomsservice Vanløse kan vi også klare alle de almindelige viceværtsopgaver. Det være sig både fejning af fortovet, skifte pærer og står for at dørskilte og beboeres døre, ser pæne og ordentlige ud.

Håndværkerrengøring
Har I haft håndværkere på besøg, kan vi stå for at rengøre og rydde op efter dem.

Pasning af grønne områder
Vi vedligeholder ejendommens grønne områder. Det indebærer bl.a. klipning af hække, græsslåning og udkrudstfjernelse.

Kontakt Ejendomsservice Vanløse

Skriv til os lige her i kontaktformularen eller ring til os på 50 58 10 50. Vi finder sammen den løsning, der passer til dine behov.

Vi kan også hjælpe dig, der bor i Brøndby, Rødovre eller andre dele af København.

Læs mere om vores ejendomsservice her.

Ejendomsservice Vanløse