Erhvervsrengøring

Rengøring af kontorer må ikke undervurderes. Når mange mennesker tilbringer tid på samme areal, på samme tidspunkt af døgnet, er det nemlig vigtigt, at rengøringen er i top, da det ellers er et mekka for bakterier at udfolde sig i.

Hos KM Ejendomsservice tilbyder vi erhvervsrengøring til dig der gerne vil sørge for, at dine medarbejderes trivsel og helbred har de bedste vilkår.

Kontakt os på tlf. 50 58 10 50 eller send en mail til km@kmejendomsservice.dk, så vi i fællesskab finder en løsning, der passer til dig og dine behov.

Hvorfor skal du vælge K.M Ejendomsservice til erhvervsrengøring?

Vi er et team med årelang erfaring inden for erhvervsrengøring. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at rengøringen er konsekvent og ordentlig. Uanset, hvilke tider på døgnet I har brug for rengøring.

Rengøring efter dine behov

Det er meget forskelligt, hvornår vores erhvervskunder har brug for rengøring. Derfor har du hos os mulighed for, at få rengøringen udført, når dagen er slut og jeres medarbejdere er gået hjem.

Rengøringen skal nemlig ikke være noget, I skal tænke på. Vores erfaring fortæller os, at den gode service og rengøring, er den der ikke bliver bemærket, eller hørt. Derfor skal du aldrig spekulere i, om rengøringen bliver udført ordentligt, eller om den kommer til at genere jeres daglige arbejdsrutiner.

Hos K.M Ejendomsservice kan du derfor forvente:

  • Uddannet personale
  • Fleksible tider der tilpasses jeres arbejdsrutine
  • Konsekvent og punktlig rengøring

Derfor er rengøringen særligt vigtig for dine medarbejderes trivsel

Et rent arbejdsmiljø giver gladere medarbejdere, der har færre sygedage. Årsagen bag dette er simpel; når man er flere mennesker samme sted, dannes der flere bakterier.

Disse kan ikke bare gøre dine raske medarbejdere dårlige og utilpasse, men kan senere resultere i, at de smitter hinanden.

Med ordentlig rengøring udført af professionelle fagfolk, er det dog muligt at forhindre dette. Hos K.M Ejendomsservice, har vi nemlig kun kompetente og uddannede folk til at sørge for rengøringen af dit kontor eller virksomhed.

Vi ved nemlig, hvor stor en forskel det gør for dine medarbejdere, og samtidig også dig, at rengøringen er en rutineopgave, der ikke er en finger at sætte på.

Hvis du kunne tænke dig at få K.M Ejendomsservice til at sørge for rengøringen af din virksomhed, så ring til os på. tlf. 50 58 10 50, og vi får os en snak om dine behov.

Præsentable lokaler at holde jeres møder i

På nogle kontorer eller virksomheder er møder med kunder en del af den daglige arbejdsgang.

Derfor er det ikke kun vigtigt, at rengøringen understøtter jeres medarbejderes trivsel, men at den også er med til at få jeres kontor til at fremstå ren og præsentabel overfor de besøgende, I end måtte have.

I er med K.M Ejendomsservice sikret, at skidt og snavs i hjørner ikke er at spotte, når I har vigtige besøg.

Læs mere om arbejdstilsynets regler om rengøring og vedligeholdelse på arbejdspladser her.

Står I og mangler hjælp til andet end rengøring? Hos K.M Ejendomsservice udfører vi nemlig også:

  • Ejendomsservice
  • Havearbejde
  • Vinduespolering
  • … og når årstiden kommer – snerydning

Hvad er priserne?

Vi ved, at ikke alle virksomheder har samme behov. Derfor er du velkommen til at kontakte os, på enten tlf. 50 58 10 50, eller mail km@kmejendomsservice.dk, så kan vi i fællesskab finde den rette pris, og de rette ydelser der matcher de behov, I har.