Snerydning

Vi anser jeres tilfredshed som vores succes, og gør alt for at servicere vores kunder efter deres behov.

K.M. Ejendomsservice er din pålidelige udbyder til at rydde sne, når behovet er der.

Snerydning er noget vi gør for hinanden

Vigtigheden af professionel og akut snerydning er ikke blot en nødvendighed, men også et lovkrav. Vi er ansvarlige for at fortove uden for vores huse, firmaer og ejendomme er ryddet. Derudover forventes det hos ansatte, at der ryddet på parkeringspladser, samt fri passage til at komme til og fra arbejde parkeringsplads, hvad end det er cykel eller bil, til indgangen. På samme måde forventer beboer i ejendomme, at vejene for fodgængere er ryddet.

Vi står klar med professionel snerydning, når behovet opstår

Når en stor snestorm rammer Danmark, så står vi klar med akut assistance til snerydning. Vi har investeret i moderne og professionelle snerydningsmaskiner, så vi kan klare selv de største opgaver. Ingen opgaver er hverken for stor eller for lille til os.

Det sner ikke ifølge en planlagt plan, og nogen gange på tider, hvor man bestemt ikke havde regnet, eller håbet på sne. Derfor gør vi det nemt for vores kunder, der ikke skal sidde og følge med i vejrudsigten og ringe til og, når vejrudsigten siger muligvis sne næste morgen. Det skal vi nok se på, og komme ud og rydde sneen, når den falder.

Hos KM-Ejendomsservice kan du få en fast aftale med jer om rydning af sne og glatførebekæmpelse i vintermånederne. Du slipper bekymringerne og er sikker på professionel snerydning når der behov for det.

Kontakt os og hør mere om vores snerydning

Kontakt os og i fællesskab vil vi finde frem til den bedste løsning til jeres behov. Rydning af sne bliver ofte akut nødvendigt, og i kan regne med at vores folk dukker op, når i får brug for det. Vi tilrettelægger aftalerne således, at medarbejderen geografisk befinder sig nær de områder som de dækker.

Vi operer hovedsageligt i områderne omkring København, Brøndby, Rødovre og Vanløse.

Tag kontakt i dag og få et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på tlf. 50 58 10 50 eller gå til vores kontaktside.